Sepet 0,00 0
AnasayfaKVKK ve Gizlilik Politikası

Bu beyan https://www.biyol.org/ gizlilik politikasını içerir. https://www.biyol.org/ web sitesini ziyaret ederek aşağıdaki şartları ve kuralları uygulamayı kabul etmiş sayılmaktasınız.

Gizlilik Politikası
Gizliliğinize önem veriyoruz.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AÇIKLAMA VE GİZLİLİK POLİTİKASI
Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ aktarılan kişisel verilerin korunması konusundaki temel bilgilere aşağıda yer verilmiştir. Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (‘’KVKK’’) m.10’dan doğan aydınlatma yükümlülüğünü yerine getirmek amacıyla aşağıdaki açıklamaları müşterilerimizin ve web-sitemizi ve/veya mobil uygulamalarımızı kullanan 3. Kişilerin dikkatine sunar. Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ işbu Kişisel verilerin Korunması Hakkında Açıklama Metnini yürürlükteki mevzuatta yapılabilecek değişiklikler çerçevesinde her zaman güncelleme hakkını saklı tutar.
1) Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ’nin Kişisel verileri toplamasının yasal dayanağı nedir?
Müşterilerimizin kişisel verilerinin kullanılması konusunda çeşitli kanunlarda düzenlemeler bulunmaktadır. En başta KVKK ile kişisel verilerin korunması esasları belirlenmiştir. Ayrıca 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun da kişisel verilerin korunmasına ilişkin hüküm içermektedir.5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu hükümleri yoluyla da kişisel verilerin korunması için bazı hallerde cezai yaptırımlar öngörülmüştür.
Diğer yandan, 6502 sayılı tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nden doğan yükümlülüklerimizin ifası amacıyla verilerin toplanması ve kullanılması gerekmektedir.
2) Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ kişisel verilerin toplanmasında hangi yöntemleri kullanıyor?
www.biyol.org web sitesinden veya mobil uygulamalardan işlem yapan müşterilerimizin verdikleri veriler, müşterilerimizin rızaları ve mevzuat hükümleri uyarınca Premium Motosiklet tarafından işlenmektedir.
Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ’ e ait olan www.biyol.org web sitesi çerez (cookie) kullanan bir sitedir. Çerez; kullanılmakta olan cihazın internet tarayıcısını ya da sabit diskine depolanarak söz konusu cihazın tespit edilmesine olanak tanıyan, çoğunlukla harf ve sayılardan oluşan bir dosyadır.
www.biyol.org ziyaretçilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla ve yasal yükümlülüğü çerçevesinde, işbu Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Açıklama metninde belirtilen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile gezinme bilgilerinizi toplayacak i işleyecek, üçüncü kişilerle paylaşacak ve güvenli olarak saklayacaktır.
www.biyol.org çerezleri; günlük dosyaları boş gif dosyaları ve/veya üçüncü taraf kaynakları yoluyla topladığı bilgileri tercihlerinizle ilgili bir özet oluşturmak amacıyla depolar. www.biyol.org size özel tanıtım yapmak, promosyonlar ve pazarlama teklifleri sunmak, web sitesinin veya mobil uygulamanın içeriğini size göre iyileştirmek ve/veya tercihlerinizi belirlemek amacıyla; site üzerinde gezinme bilgilerinizi ve/veya site üzerindeki kullanım geçişlerinizi izleyebilmektedir.
www.biyol.org çevrimiçi ve çevrimdışı olarak toplanan bilgileri gibi farklı yöntemlerle veya farklı zamanlarda site üzerinde sizden toplanan bilgileri eşleştirebilir ve bu bilgileri üçüncü taraflar gibi başka kaynaklardan alınan bilgilerle birlikte kullanabilir.
www.biyol.org mobil uygulamasında oturum çerezler ve kalıcı çerezler kullanmaktadır. Oturum kimliği çerezi, tarayıcınızı kapattığınızda sona erer. Kalıcı çerez ise sabit diskinizde uzun bir süre kalır. İnternet tarayıcınızın ‘’yardım’’ dosyasında verilen talimatları izleyerek veya ‘’www.allaboutcookies.org’’ veya ‘’www.youronlinechoices.eu’’ adresini ziyaret ederek kalıcı çerezleri kaldırabilir ve hem oturum çerezlerini hem de kalıcı çerezleri reddedebilirsiniz. Kalıcı çerezleri veya oturum çerezlerini reddederseniz, web sitesini, mobil uygulamayı kullanmaya devam edebilirsiniz fakat web sitesinin, mobil uygulamanın tüm işlevlerine erişemeyebilirsiniz veya erişiminiz sınırlı olabilir.
3) İnternet Sitesi Çerezleri Nasıl Kullanılmaktadır?
www.biyol.org çerezleri; Yaptığınız tercihleri hatırlamak ve web sitesi/mobil uygulama kullanımınızı kişiselleştirmek için kullanır. Bu kullanım parolanızı kaydede be web sitesi/mobil uygulama oturumunuzun sürekli açık kalmasını sağlayan, böylece her ziyaretinizde birden gazla kez parola girme zahmetinden kurtaran çerezleri ve web sitesi/mobil uygulamaya daha sonraki ziyaretlerinizde sizi hatırlayan ve tanıyan çerezleri içerir.
www.biyol.org web sitesine nereden bağlandığınız, web sitesi/mobil uygulama üzerinde hangi içeriği görüntülediğiniz ve ziyaretinizin süresi gibi web sitesini/mobil uygulamayı nasıl kullandığınızın izlenmesi dahil olmak üzere; web sitesini/mobil uygulamayı nasıl kullandığınızı belirlemek için kullanır.
www.biyol.org web sitesindeki çerezler ilgi alanlarınıza ve size daha uygun içerik ve reklamları sunmak için reklam/tanıtım amacıyla kullanılır. Bu şekilde, web sitesini, mobil uygulamasını kullandığınızda size daha uygun içerikleri, kişiye özel kampanya ve ürünleri sunar ve daha önceden istemediğinizi belirttiğiniz içerik veya fırsatları bir daha sunmaz.
4) İnternet Sitesi üçüncü taraf çerezlerini reklam yeniden hedefleme için nasıl kullanmaktadır?
www.biyol.org web sitesi çerezleri ayrıca; arama motorlarını, web sitesi, mobil uygulamasını ve /veya web sitesinin reklam verdiği internet sitelerini ziyaret ettiğinizde ilginizi çekebileceğini düşündüğü reklamları size sunabilmek için ‘’ reklam teknolojisini’’ devreye sokmak amacıyla kullanabilir. Reklam teknolojisi, size özel reklamlar sunabilmek için web sitesine/mobil uygulamaya ve web sitesinin reklam verdiği web sitelerine/mobil uygulamalarına yaptığınız önceki ziyaretlerle ilgili bilgileri kullanır. Bu reklamları sunarken, web sitesinin sizi tanıyabilmesi amacıyla tarayıcınız önceki ziyaretlerle ilgili bilgileri kullanır. Bu reklamları sunarken, web sitesinin sizi tanıyabilmesi amacıyla tarayıcınıza benzersiz bir üçüncü taraf çerezi yerleştirebilir. İnternet tarayıcınızın ‘’yardım’’ dosyasında verilen talimatları izleyerek veya ‘’www.allaboutcookies.org’’ ya da ‘’www.youronlinechoices.eu’’ adresini ziyaret ederek kalıcı çerezleri kaldırabilir ve hem oturum çerezlerini hem de kalıcı çerezleri reddedebilirsiniz.
5) Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ kişisel verileri hangi amaçlarla kullanıyor?
Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ, mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde kişisel bilgilerinizi kaydedebilecek, saklayabilecek, güncelleyebilecek, üçüncü kişilere açıklayabilecek, devredebilecek, sınıflandırabilecek ve işleyebilecektir.
Kişisel verileriniz şu amaçlarla kullanılmaktadır:
• Web sitesi/mobil uygulamalar üzerinden alışveriş yapanın/yaptıranın kimlik bilgilerini teyit etmek,
• İletişim için adres ve diğer gerekli bilgilerini kaydetmek,
• Mesafeli satış sözleşmesi ve Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un ilgili maddeleri tahtında akdettiğimiz sözleşmelerin koşulları, güncel durumu ve güncellemeler ile ilgili müşterilerimiz ile iletişime geçmek, gerekli bilgilendirmeleri yapabilmek,
• Elektronik(internet/mobil vs.) veya kağıt ortamında işleme dayanak olacak tüm kayıt ve belgeleri düzenlemek
• Mesafeli sarış sözleşmesi ve Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un ilgili maddeleri tahtında akdettiğimiz sözleşmeler uyarınca üstlenilen yükümlülükleri ifa etmek,
• Kamu güvenliğine ilişkin hususlarda talep halinde ve mevzuat gereği kamu görevlerine bilgi verebilmek
• Müşterilerimize daha iyi bir alışveriş deneyimi sağlamak, ’’müşterilerimizin ilgi alanlarını dikkate alarak’’ müşterilerimizin ilgilenebileceği ürünlerimiz hakkında müşterilerimize bilgi verebilmek, kampanyaları aktarmak
• Müşteri memnuniyetini arttırmak, web sitesi/veya mobil uygulamalardan alışveriş yapan müşterilerimizi tanıyabilmek ve müşteri çevresi analizinde kullanabilmek çeşitli pazarlama ve reklam faaliyerlerinde kullanabilmek ve bu kapsamda anlaşmalı kuruluşlar aracılığıyla elektronik ortamda ve/veya fiziksel ortamda anketler düzenlemek
• Anlaşmalı kurumlarımız ve çözüm ortaklarımız tarafından müşterilerimize öneri sunabilmek, hizmetlerimizle ilgili müşterilerimizi bilgilendirebilmek,
• Hizmetlerimiz ile ilgili müşteri şikâyet ve önerilerini değerlendirebilmek
• Yasal yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek ve yürürlükteki mevzuattan doğan haklarımızı kullanabilmek
6) Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ verilerinizi nasıl koruyor?
Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ ile paylaşılan kişisel veriler, Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ gözetimi ve kontrolü altındadır. Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ, yürürlükteki ilgili mevzuat hükümleri gereğince bilginin gizliliğinin ve bütünlüğünün korunması amacıyla gerekli organizasyonu kurmak ve teknik önlemleri almak ve uyarlamak konusunda veri sorumlusu sıfatıyla sorumluluğu üstlenmiştir. Bu konudaki yükümlülüğümüzün bilincinde olarak veri gizliliğinin konu alan veri işleme politikalarımızı her zaman güncellediğimiz bilgilerinize sunarız.
7) Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ kişisel verilerinizi paylaşıyor mu?
Müşterilerimize ait kişisel verilerin üçüncü kişiler ile paylaşımı, müşterilerin izni çerçevesinde gerçekleşmekte ve kural olarak müşterilerimizin onayı olmaksızın kişisel verileri üçüncü kişilere aktarılmamaktadır.
Bununla birlikte, yasal yükümlülüklerimiz nedeniyle ve bunlarla sınırlı olmak üzere mahkemeler ve diğer kamu kurumları ile kişisel veriler paylaşılmaktadır. Ayrıca, taahhüt ettiğimiz hizmetleri sağlayabilmek ve verilen hizmetlerin kalite kontrolünü yapabilmek için anlaşmalı üçüncü kişilere kişisel veri aktarımı yapılmaktadır.
Üçüncü kişilere veri aktarımı sırasında hak ihlallerini önlemek için gerekli teknik ve hukuki önlemler alınmaktadır. Bununla birlikte, kişisel verileri alan üçüncü kişinin veri koruma politikalarından dolayı ve üçüncü kişinin sorumluluğundaki risk alanında meydana gelen ihlallerden Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ Sorumlu değildir.
Kişisel verileriniz Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ’ in hissedarlarıyla, doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimize, faaliyetlerimizi yürütebilmek için işbirliği yaptığımız program ortağı kurum, kuruluşlarla, verilerin bulut ortamında saklanması hizmeti aldığımız yurtiçi/ yurtdışı kişi ve kurumlarla, müşterilerimize ticari elektronik iletilerin gönderilmesi konusunda anlaşmalı olduğumuz yurtiçi/yurtdışındaki kuruluşlarla, Bankalar arası Kart Merkeziyle, anlaşmalı olduğumuz bankalarla ve sizlere daha iyi hizmet sunabilmek ve müşteri memnuniyeti sağlayabilmek için çeşitli pazarlama faaliyetleri kapsamında yurtiçi ve yurtdışındaki çeşitli ajans, reklam şirketleri ve anket şirketleriyle ve yurtiçi/yurtdışı diğer üçüncü kişilerle ve ilgili iş ortaklarımızla paylaşılabilmektedir.
8) Kişisel verilerin Korunması Kanunu’ndan Doğan hakkınız nelerdir?
KVKK uyarınca kişilsel verilerinizin;
a) İşlenip işlenmediğini öğrenme
b) İşlenmişse bilgi talep etme
c) İşlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
d) Yurt içinde/yurt dışında aktarıldığı 3. Kişileri bilme
e) Eksik / yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme
f) KVKK’nın 7. Maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini / yok edilmesini isteme
g) Aktarıldığı 3. Kişilere yukarıda sayılan (d) ve € bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme
h) Münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme
i) KVKK’ya aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahip olduğunuzu hatırlatmak isteriz.
j) Başvuru formu için tıklayınız.
9) Kişisel verilerle ilgili mevzuat değişikliklerinden nasıl haberdar olabilirim?
KVKK uyarınca sahip olduğunuz haklar Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ ‘in yükümlülüğündedir. Kişisel verilerinizi bu bilinç ve mevzuatın gerektirdiği ölçüde işlediğimizi, yasal değişikliklerin olması halinde sayfamızda yer alan bu bilgileri yeni mevzuata uygun güncelleyeceğimizi, yapılan güncellemeleri de bu sayfa üzerinden her zaman kolaylıkla takip edebileceğinizi size bildirmek isteriz.
10) Verinin güncel ve doğru tutulduğundan nasıl emin olabilirim?
KVKK’nın 4. Maddesi uyarınca Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ’ in Kişisel verilerinizi doğru ve güncel olarak tutma yükümlülüğü bulunmaktadır. Bu kapsamda Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ’ in yürürlükteki mevzuattan doğan yükümlülüklerini yerine getirebilmesi için müşterilerimizin Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ’ le Doğru ve güncel verilerini paylaşması gerekmektedir. Verilerinizin herhangi bir surette değişikliğe uğraması halinde aşağıda belirtilen iletişim kanallarından bizimle iletişime geçerek verilerinizi güncellemenizi rica ederiz.
11) Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ’ne kişisel verilerinizle ilgili soru sormak ister misiniz?
Bazı kişisel verilerinizle ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için info@biyol.org e-posta adresinden dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

https://www.biyol.org/ üyelik aşamasında ve daha sonrasında sizden bazı kişisel bilgilerinizi talep eder. Kişisel bilgilerinizin korunması ve gizliliğinizin sürdürülebilmesi https://www.biyol.org/ ekibi olarak birinci önceliğimizdir. Bu nedenle vermiş olduğunuz bilgiler üyelik ve satış sözleşmesi’nde belirtilen kurallar ve amaçlar dışında herhangi bir kapsamda kullanılmayacak, üçüncü şahıslarla paylaşılmayacaktır.

Sistemle ilgili sorunların tespiti ve söz konusu sorunların en hızlı şekilde giderilebilmesi için, https://www.biyol.org/, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir.

https://www.biyol.org/ üyesi olduğunuz veya üyeliksiz alışveriş yaptığınız andan itibaren haftalık bilgilendirme bültenleri e-posta adresinize gönderilecektir. Dilediğiniz zaman bu bülten gönderiminde değişiklik yapma, hizmetten vazgeçme ve yeniden başlatma hakkınız bulunmaktadır. Bu e-postaların içeriği, satışını yaptığımız markalar ile ilgili olarak yapılacak tüm kampanyalar, indirim fırsatları, ürün, müşteri memnuniyetinin tespiti amacıyla gönderilecek bültenler ve bilgilendirmelerden oluşmaktadır. Sitemizden alışveriş yaparak veya ürünler hakkında beni ara bilgi formunu doldurarak veya şirket e-posta adreslerimizden bilgi talebinde bulunduğunuzda size e-bülten, e-posta, telefon ve SMS aracılığıyla ulaşmamızı kabul etmiş sayılmaktasınız.

Tüm kredi kartı ve kişisel bilgileriniz internet güvenlik standardı olan SSL Secure sistemi ile 128 Bit şifrelenmiştir. Bu şekilde internet üzerindeki dolaşımları sırasında herhangi bir şekilde bu bilgilerinizin istenilmeyen kişi veya kurumlarda ele geçirilmesi önlenmiştir. Gizlilik politikamız ile ilgili her türlü soru ve öneriniz için sitemizdeki iletişim bölümünden bize e-mail gönderebilirsiniz.

-Seminerlere kesin kayıt yaptıran kullanıcıların iptal hakkı Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ insiyatifine bağlıdır.

-Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ seminer tarihinden 15 gün öncesine kadar seminer yeri, saati, konuşmacıları, konuları alanlarında değişiklik yapabilir.

-Kesin kayıt yaptıran katılımcının seminere gelmemesinden Bİ YOL ORGANİZASYON, ETKİNLİK DANIŞMANLIK, EĞİTİM, İNTERNET HİZMETLERİ ŞİRKETİ sorumlu değildir. Seminere gelmeye katılımcıya para iadesi yapılmaz. Belge gönderilmez.